Зі стихійних сміттєзвалищ Дніпровського району вивезено 23 тонни сміття

Як повідомляє прес-служба Херсонської міської ради, працівниками виконавчого комітету районної ради проведено 7 рейдів на території приватного сектору та 14 рейдів на території багатоповерхової забудови, організаційно підтримано проведення  квартальними комітетами 11 «чистих четвергів» і три суботники.

 Загалом підрядною організацією ТОВ «Афіна – А» (коштом бюджету району) було вивезено 38 т сміття на загальну суму 31 тис. грн.

 Також на партнерських засадах ТОВ ХАКС вивезено 23 т зі стихійних сміттєзвалищ,19 т зібрані та вивезені з територій ОСББ та ЖБК.

 Окрім того, колектив виконавчого комітету, інших виконавчих органів районної ради традиційно  долучився до наведення ладу на території району, обравши цього року для прибирання надзвичайно захаращену ділянку, яку називають «спуск до пляжу «Лілея».

 У черговий «чистий четвер», 8 квітня, по закінченню роботи туди вийшли посадові особи виконавчого комітету і управління праці та соціального захисту населення, а 9 квітня працівники ТОВ «Афіна –А» вивезли 6 вантажівок сміття, листя та гілля.

Читайте також: В Олешках дільничні склали адмінматеріали щодо здійснення торгівлі з рук у невстановлених місцях

Источник

Новости Украины