Зірка «Будиночка на щастя» Біблів про хрещеницю батька з РФ: Писала, що у Маріуполі все постановка

Зірка "Будиночка на щастя" Біблів про хрещеницю батька з РФ: Писала, що у Маріуполі все постановка

Фото: instagram.com/vitalinabibliv

Акторка Віталіна Біблів в інтерв’ю «ЖВЛ» розповіла, що у березні під час окупації Київщини провела у бомбосховищі 33 дні. Там же, у підвалі, артистка почала записувати гумористичні ролики в образі «Баби Наташі», де висміювала росіян, які вірять пропагандистам. Пізніше ці віршики про москалів зачепили хрещеницю батька Віталіни, яка живе в Росії. За словами зірки «Будиночка на щастя», жінка не повірила в те, що її співвітчизники здатні на такі звірства.

— Її це дуже образило. Вона мені написала довге повідомлення на кшталт «А чому ти не пишеш, що у вас президент наркоман?», «Чому ти не пишеш, що у вас це все театральна постановка у Маріуполі?». Я зрозуміла, що там настільки вже все «промито»…. Навіть якщо я буду щось пояснювати, витрачати свої нерви…. Я просто написала: «Я бажаю, щоб твоя дитина ніколи не знала, що таке рости без матері, без ручок», — розповіла артистка.

Біблів впевнена, що примирення з цим народом неможливе ще багато років, навіть після перемоги України у війні. Акторка також відмовилася брати участь у зйомках, де працюють росіяни. Нещодавно Віталіна знялася у польському проєкті, де на її прохання замінили костюмера з Москви.

— Мені сказали: «Так, є жінка-костюмер з Москви. Дуже хороша, але вона проти війни». Я сказала: «Тоді вибачте. Ось у мене позиція не працювати з жодним росіянином. Навіть з тими, хто «ні війні, але я працюю». Вони замінили її, тому що я була не одна, хто запитував про це», — зауважила вона.

Віталіні Біблів 42 роки. Українським глядачам вона відома за ролями у серіалах «Жіночий лікар», «Будиночок на щастя», «Слуга народу», «Люся Інтерн».

Зірка "Будиночка на щастя" Біблів про хрещеницю батька з РФ: Писала, що у Маріуполі все постановка

Джерело

Новости Украины