Звільнення з російського полону 215 захисників України та ядерні погрози – це елементи однієї гри Путіна

Звільнення з російського полону 215 захисників України та ядерні погрози – це все елементи однієї гри Путіна, – поясню логіку.

Відео дня

В один день відбулися дві знакові події:

– Російська хунта звільнила не просто 215 оборонців України, а випустила на волю тих, хто в рашистському телевізорі був уособленням українського «фашизму», «нацизму» та інших улюблених лайливих слів пропагандонів. Тих самих «Азовців», яких мали прилюдно судити, четвертувати, розстріляти, оживити і потім посадити на довічне увʼязнення. Але, слава Богу, вони на волі. Цим Путін показує, що може бути зайчиком, він готовий на деескалацію війни та накачує посередницький статус президента Туреччини Ердогана.

– Путін оголосив «гумову» мобілізацію, діставши із «широкіх штанін» останній аргумент – ядерну боєголовку. І навіть акцентував для тих, хто не злякався: «Це не блеф».

Де-факто, РФ запропонувала США та Європі вибрати подальший сценарій розвитку ситуації:

– або переговори. «Ми ж адекватні та підтверджуємо раніше взяті зобовʼязання», ніби говорять вони, обмінюючи «нацистів» на «скрєпу в задниці», тобто на Медведчука;

– або ядерна зима.

Кремль уже остаточно втратив ініціативу на усіх напрямках війни: воєнному, енергетичному, продовольчому та дипломатичному, тому говорити з ними можна лише мовою зброї. Але розуміти його «логіку» теж варто.

Стежимо за висловлюваннями Ердогана, він точно видасть щось про наступні хотілки росіян.

І ще: оскільки Кремль та усіляке соловʼїне лайно хотіли судилища, то хай у Маріупольському драмтеатрі влаштують процес над Медведчуком. На площі можна буде поставити гільйотину, чи шибеницю (яка більше пасує російській духовності). А потім у прямому ефірі, під радісне улюлюкання всієї федерації повісити ворога народу, через якого «друга армія світу» перетворилася на збіговисько бродячих бурятів.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины