6 видів взуття, які доповнять модний образ на літо 2020, — ФОТО

Фото — з відкритого доступу

Взуття вважають завершальним штрихом будь-якого образу, який може зіпсувати його або покращити. Тому важливо звертати увагу не лише на його трендовість, але й на практичність, зручність та універсальність.

У сезоні літо 2020 дизайнери змогли створити водночас елегантні та практичні моделі. Для львівських модниць журналістка 032.ua підготувала добірку найбільш стильних моделей, які підійдуть на всі випадки життя.

Балетки

Балетки — це дуже універсальний та зручний вид літнього взуття. Вони чудово пасуватимуть під сукні, джинси (оверсайз), спідниці та кюлоти. Трендом літа 2020 стали балетки з квадратним носком, хоча в колекціях дизайнерів також присутні класичні моделі. Ще одним нюансом цього взуття є те, що вони повинні бути з м’якого матеріалу (шкіри, екошкіри, тканини).

У літньому сезоні 2020 актуальні однотонні балетки пастельних відтінків. На показах можна зустріти моделі з тваринним принтом або артовими аплікаціями.

Взуття з масивним каблуком

Цьогоріч в моді на першому місці стоїть зручність та універсальність. Босоніжки, туфлі-човники, мюлі краще обирати з масивним каблуком. Таке взуття набагато зручніше, нога краще фіксується, а для львівської бруківки — це найкращий варіант.

Однак перед покупкою такого взуття потрібно звернути увагу на один важливий нюанс. Жінкам з масивними ікрами не рекомендовано купувати таке взуття. Масивний каблук занадто акцентує увагу на нижній частині ноги, роблячи її ще більшою. Це взуття найкраще буде пасувати до легких квіткових суконь (міді) чи костюмів. Таке поєднання буде компенсувати велику навантаженість на ногу.

Взуття з масивним каблуком 2020. Фото — pinterest.ru

Підбори Мері Джейн

До трендів взуття літом 2020 потрапили туфлі в стилі Мері Джейн. Такі підбори нагадують типове шкільне взуття. Комбінувати його краще з джинсовою спідницею, плісерованою спідницею довжини міді або легкою сукнею оверсайз. Саме тоді ви компенсуєте градус офіційності в образі.

Туфлі Мері Джейн чудово пасуватимуть до базового поєднання джинсів та об’ємної білої сорочки, до луку можна додати лляну кепі та аксесуари. У випадку, коли ваш одяг повністю базовий та однотонний, то можна додати кольору за допомогою підборів з яскравим принтом.

Взуття з квадратним носочком

Влітку 2020 як ніколи актуальне взуття з квадратним мисом. Найпопулярнішою моделлю літа стали босоніжки з квадратним носком та тонкими перетинками, які нагадують культові босоніжки OLD CÉLINE.

Квадратний носок візуально зменшує довжину ваших ніг, тому не рекомендовано носити його жінкам, які хочуть зробити ноги довшими. Проте квадратні мюлі та босоніжки чудово комбінуються з базовим (роблять лук спокійним та нейтральним) та яскравим одягом (переносять весь акцент на одяг).

Масивні сандалі

На перший погляд, це взуття може здатися спортивним, але скандинавські блогери показали, що його можна комбінувати з романтичними та легкими сукнями. Найчастішим стало поєднання таких сандалів з вінтажними сукнями у квітковий принт. Так вони додають до образу стильності та розслабленості.

Трендові в’єтнамки

Якщо уважно передивитися наведені вище фото, то можна побачити, що більшість босоніжок, сандалів та мюлів роблять у формі в’єтнамок. Ідейниками цього тренду літа 2020 також стали скандинавські блогери, які ще минулого року напоказ почали взувати звичайні спортивні в’єтнамки під елегантні сукні.

Спочатку прихильників такої модної новинки було небагато, але потім бренди підхопили цю ідею та почали додавати у свої колекції в’єтнамки. Зараз їх можна комбінувати зі спідницями, шовковими сукнями та сукнями у стилі Марії Антуанетти, джинсами, кюлотами, шортами та мініспідницями.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про стильні образи літа 2020 та аксесуари, які до них підійдуть.

Источник

Новости Украины