ABC Ceramica – величезний асортимент керамічної плитки, клінкеру та керамограніту відмінної якості за доступними цінами

В пошуках керамічної плитки, клінкеру, сантехніки або сухих сумішей, можна відвідувати декілька звичних офлайн-магазинів чи спеціалізованих будівельних супермаркетів, витрачаючи багато часу та енергії. На сайті інтернет-магазину ABCCeramica можна замовити та придбати керамічну плитку та кахлі, сантехніку чи спеціалізовані будівельні суміші за прийнятними цінами від відомих виробників та нових компаній, продукція яких відзначається високою якістю та новомодними дизайнерськими рішеннями щодо зовнішнього покриття. Завдяки детальним каталогам відвідувачі сайту інтернет-магазину мають можливість придбати плитку відповідно до особливостей приміщення та очікуваного ефекту від її використання в інтер’єрі.

Особливості вибору керамічної плитки

Параметри плитки чи кахлю можуть відповідати стандартним розмірам, крім того, плитка для кухні може бути тонкою чи потовщеною, мати глянцеву, матову або антиковзну поверхню. Плитка може використовуватися для облицювання поверхні стін чи підлоги, за її допомогою облаштовують тераси чи прибудинкову територію, прикрашають фасад будинків чи огорож. Головним критерієм, що визначає технічні параметри плитки, є матеріал, з якого виготовляється плитка, саме він забезпечує високі параметри вогнетривкості, пористості чи водонепроникності плитки або кахлів та дозволяє їх використання для облаштування зовнішніх чи внутрішніх поверхонь.

Плитка, для виготовлення якої використано:

  • білу глину є досить дороговартісною та належить до матеріалів преміум- класу із-за високої стійкості до механічного пошкодження, низькому коефіцієнту поглинання вологи, невеликої товщини, міцності та довговічності;
  • червону глину, містить деяку кількість домішок заліза та має один з найвищих коефіцієнтів водопоглинання. Така плитка відзначається доступними цінами та величезним асортиментом з різноманітним забарвленням;
  • керамограніт відзначається підвищеною міцністю, зносостійкістю та здатна витримувати значні температурні перепади та підвищену вологість. Саме тому керамограніт для кухні, який імітує текстуру природних матеріалів, є ідеальним вибором.

Асортимент продукції на сайті інтернет-магазину

Інтернет-магазин пропонує відвідувачам величезний вибір керамічної плитки та кахлів іспанських, китайських, польських, турецьких фірм та компаній, продукція яких відрізняється високими показниками якості в поєднанні з неперевершеним дизайнерським вирішенням. Також тут продається затирка для плитки, сантехніка, клеєві та будівельні суміші за цілком прийнятними цінами.

Завдяки описові та якісним фотографіям, що розміщені на сайті інтернет-магазину, покупці мають можливість до деталей уявити інтер’єр приміщення, для облаштування якого буде використано той чи інший вид керамічної плитки, керамограніту чи клінкерних кахлів.

Новости Украины