Акторка серіалу «Корона» Ерін Річардс вперше стане мамою

Акторка серіалу "Корона" Ерін Річардс вперше стане мамою

Фото: Джо Махер/Getty Images

Акторка серіалу «Корона» Ерін Річардс уперше стане мамою. Радісною новиною артистка поділилася на прем’єрі п’ятої серії проекту в театрі в Theatre Royal Drury Lane у Лондоні, де постала з округлим животом. Про це пише Daily Mail.

Річардс позувала папараці у сукні пастельно рожевого кольору з високим розрізом до стегна та рожево-сріблястим поясом, який підкреслював, що вона у положенні. Свій образ Ерін доповнила туфлями-човниками.

У п’ятому сезоні серіалу «Корона» 36-річна Річардс зіграла Келлі Фішер — колишню дівчину єгипетського міліардера Доді Файєда, якого називають останнім коханим принцеси Діани. Вони разом загинули в автокатастрофі у 1997 році.

У продовженні проекту глядачі побачать події, які нібито відбулися в королівській родині з 1990 по 2003 рік, він буде присвячений загибелі принцеси Діани. Розробка та зйомки шостого заключного сезону заплановано на кінець цього року.

«Корона» виходить на Netflix з 2016 року. Серіал роповідає про сім’ю монархів Великобританії з моменту весілля Єлизавети II у 1947 році і до теперішнього часу. Проект був високо оцінений не лише глядачами, він нагороджений премією «Золотий глобус» як найкращий драматичний серіал у 2017 році.

Акторка серіалу "Корона" Ерін Річардс вперше стане мамою

Акторка серіалу "Корона" Ерін Річардс вперше стане мамою

Фото: Gareth Cattermole/Getty Images

Джерело

Новости Украины