Алек Болдвін у восьмий раз став батьком

Алек Болдвін у восьмий раз став батьком

Фото: instagram.com/hilariabaldwin/

У американського актора та кінорежисера Алека Болдувіна народилася донька. 64-річна зірка став батьком восьмий раз. Першими кадрами новонародженої малечі поділилася його дружина Хілларі Болдувін у своєму Інстаграмі.

— Вона тут! Ми так раді представити вам нашу крихітну мрію. Іларія Каталіна Ірена, 22.09.2022, вага 3.09 кг. І вона, і я щасливі та здорові. Її брати та сестри Болдувін вітають її в нашому домі, — написала дружина актора.

Хіларі поділилася зі своїми підписниками відеороликом, який містить кадри з першими хвилинами життя новонародженої та після виписки з пологового будинку. На знімках молодші брати та сестри трепетно тримають малечу на руках і цілують її. Такий самий ролик опублікував у своєму Інстаграмі і сам Болдвін.

Алек та Хіларі Болдвін у шлюбі з 2012 року. У пари тепер семеро спільних дітей – 9-річна Кармен, 7-річний Рафаель, 6-річний Леонардо, 4-річний Ромео, дворічний Едуардо, однорічна Люсія та новонароджена Іларія Каталіна. До цього актор був у шлюбі з актрисою Кім Бейсінгер. Вони мають спільну доньку — 26-річну Айрленд.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Джерело

Новости Украины