Кацуріна про роман з Дантесом: Стосунки не почалися з нуля, а збудовані на дружбі

Кацуріна про роман з Дантесом: Стосунки не почалися з нуля, а збудовані на дружбі

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Український дизайнер та ресторатор Даша Кацуріна в інтерв’ю Василісі Фроловій розповіла, як зароджувалися її стосунки з Володимиром Дантесом. За словами Даші, артист підтримував її у період розлучення з чоловіком Михайлом Кацуріним, а на чутки про їхній роман друзі реагували з гумором, при цьому фліртуючи один з одним. Пізніше їхня дружба переросла у роман.

— Нам класно вдвох. Я не можу не сказати, що там у нас флірту не було, коли все це почалося. Ми щось могли один одному закинути, тобто кинути один одному коментарі, жартувати. Ми дуже довго дружили, він близька мені людина. Він бачив мене і у похміллі, і не в дуже гарному настрої, гарною чи негарною, вранці та ввечері. Він мене бачив будь-якою. Коли ці стосунки почалися, вони не почалися з нуля. Ці стосунки, вони збудовані на дружбі. Тому вони дуже міцні, щирі. Я знаю про нього дуже багато, його негативні риси, а він — мої. І ми з цим погодилися, коли почалися стосунки, – зазначила Даша.

Кацуріна також зізналася, що вирішила розлучитися з чоловіком, коли зрозуміла, що їхні стосунки зжили себе. На думку ресторатора, у шлюбі вона давала чоловікові мало вільного простору, якого він хотів.

– Не треба так багато працювати разом, треба давати простір один одному. Ми дуже зліпилися з Мишком. А потім, коли він почав розклеюватися, бо це не прикольно, я така: «А я не знаю, як без нього! Іди до мене!» Це не прикольно. У нього зворотний такий імпульс: «Та ні, я хочу сам». Наразі я аналізую всі свої вчинки в цих попередніх стосунках, я розумію, що, бл*ха, як він жив усі сім років. Я розумію, що я стерва ще та, – додала ресторатор.

Після розлучення з дизайнером Михайло Кацурін почав зустрічатися з подругою сім’ї, ексдружиною Володимира Дантеса Надією Дорофєєвою. Співачка розповідала, що рішення розійтися артисти обмірковували пів року.

Кацуріна про роман з Дантесом: Стосунки не почалися з нуля, а збудовані на дружбі

Джерело

Новости Украины