Блогерка Софія Стужук вчетверте стане мамою

Блогерка Софія Стужук вчетверте стане мамою

Фото: t.me/sofia_stuzhuk_official

Блогер Софія Стужук знову стане мамою. Інфлюенсер чекає на дитину від коханого, бізнесмена Антона з Риги. Радісною новиною Софія поділилася з підписниками в Instagram, опублікувавши кадри із заокругленим животом. Для блогера та її обранця це буде перша спільна дитина.

— Ми помножили наше кохання. У нас буде наше чудове продовження. Офігети! Я вагітна 4-ю дитиною. А загалом у нас буде 5 на сім’ю. Ух, я Вас новиною за новиною борю. Але я тепер хоч зрозуміла, чому Антон казав не розповідати, поки час не прийде. Я думала, який млинець, ще час. Бачить Бог!) Я намагалася таїти як могла, надто довго навіть для мене, – зазначила блогер.

Стужук уже виховує трьох дітей від першого шлюбу: сина Давида, а також дочок Лолу та Олівію. Коханий Софія також має дочку від попередніх стосунків.

Софія та Антон разом понад 10 місяців. Пара познайомилася у клубі та разом провела ніч, після чого почали спілкуватися. Після початку повномасштабної війни в Україні Стужук разом із дітьми поїхала до коханого до Латвії, де й мешкає донині. У вересні блогерка повідомила, що знову виходить заміж. Заручини відбулися в Парижі, на тлі Ейфелевої вежі.

24 вересня блогери Анна Трінчер та Адександр Волошин розписалися в одному з київських РАГСів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk)

Джерело

Новости Украины