Армія РФ обстріляла Херсон: загинули дві жінки

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон. Армія РФ обстріляла Таврійський район, влучила в територію навчального закладу, 15 квітня 2023 року Фото: Херсонська ОВА/Telegram

15 квітня у Херсоні внаслідок обстрілів російської армії загинули дві жінки, повідомив у Telegram керівник Офісу Президента Єрмак.

За інформацією ОВА, військові РФ після обіду атакували Таврійський мікрорайон Херсона. Снаряди поцілили в територію біля освітнього закладу. Загиблі — 48-річна жінка та її 28-річна донька.

Що відомо

  • Напередодні Великодня російська армія посилила обстріли деокупованої території Херсонщини, використовує керовані авіабомби і "безпілотники".Про це в телемарафоні "Єдині новини" заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.
  • Військові РФ 14 квітня з важкої артилерії, БПЛА та авіації 96 разів обстріляли Херсонщину. Херсон — дев'ять. Снаряди влучили в житлові квартали та територію річкового порту. Поранені восьмеро людей.
  • Російська армія впродовж 14 квітня обстріляла Золоту Балку, Новоберислав, Козацьке, Бургунку, Іванівку, Микільське, Антонівку, Білозерку, Дніпровське та місто Херсон. Загалом за добу російські військові обстріляли понад 40 населених пунктів, розташованих з лінією бойового зіткнення на Херсонському та Запорізькому напрямку.

Новости Украины