Внаслідок обстрілів РФ пошкоджені лінії електропередач. На Херсонщині у Станіславській ТГ відсутнє електропостачання

За інформацією: Суспільне Херсон.

Фото: Іван Самойленко/Facebook

У Станіславській громаді Херсонської області внаслідок російських обстрілів буде відсутнє електропостачання до 17 квітня, повідомив у Facebook голова територіальної громади Іван Самойленко.

За словами Самойленка, внаслідок обстрілів 14 квітня пошкоджено високовольтну лінію ЛЕП-35кВ. Через заміновану частину території енергетики не мають можливості приїхали до ліній електропередач.

"Тому спочатку територію розмінують, потім проведуть ремонт. Світло у людей з'явиться в понеділок до вечора", — написав Іван Самойленко.

Що відомо

  • Напередодні Великодня російська армія посилила обстріли деокупованої території Херсонщини, використовує керовані авіабомби і "безпілотники".Про це в телемарафоні "Єдині новини" заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.
  • Військові РФ 14 квітня з важкої артилерії, БПЛА та авіації 96 разів обстріляли Херсонщину. Херсон — дев'ять. Снаряди влучили в житлові квартали та територію річкового порту. Поранені восьмеро людей.
  • Російська армія впродовж 14 квітня обстріляла Золоту Балку, Новоберислав, Козацьке, Бургунку, Іванівку, Микільське, Антонівку, Білозерку, Дніпровське та місто Херсон. Загалом за добу російські військові обстріляли понад 40 населених пунктів, розташованих з лінією бойового зіткнення на Херсонському та Запорізькому напрямку.

Новости Украины