Болдуїн подав до суду команду фільму «Іржа» через вбивство оператора на зйомках

Болдуїн подав до суду команду фільму "Іржа" через вбивство оператора на зйомках

Фото: instagram.comalec.baldwin

Американський актор Алек Болдуін подав до суду в Каліфорнії позов проти кількох членів знімальної групи фільму «Іржа», на зйомках якого сталося вбивство оператора Галини Хатчінс. Про це пише «CNN».

— Більше, ніж будь-хто інший на знімальному майданчику, Болдуїн неправомірно вважався винуватцем цієї трагедії. Цими перехресними позовами Болдуїн прагне очистити своє ім’я та притягнути перехресних відповідачів до відповідальності за їхню неналежну поведінку, — зазначено в позові Болдуїна.

Як пише видання, відповідачами позову є реквізитор Ханна Гутьєррес-Рід, асистент режисера Девід Голлс, постачальник зброї та боєприпасів для зйомки Сет Кенні та реквізитор Сара Закрі. Актор звинувачує їх у недбалості, внаслідок якої йому в руки передали заряджений пістолет, яким він вистрілив у Хатчінс.

— Ця трагедія сталася через те, що бойові кулі були доставлені на знімальний майданчик і заряджені в пістолет, — йдеться у позові Болдуїна.

Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму «Іржа» у жовтні 2021 року. Алек Болдуін вистрілив у оператора Галину Хатчінс та режисера Джоела Соуза. Від отриманих поранень українка померла, а другий постраждалий опинився у лікарні. Тоді родина Хатчинс подала до суду на актора, звинувативши його у ненавмисному вбивстві. У жовтні 2022 року рідні загиблої оголосили про примирення з Болдуїном і у поновленні роботи над фільмом з січня 2023 року, виконавчим продюсером якої стане чоловік Галини — Метью Хатчинс.

Джерело

Новости Украины