Чернівці куплять три вживані автобуси Mercedes-Benz: скільки коштують

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Автобус Mercedes-Benz Citaro у Чернівцях. Суспільне Чернівці

У Чернівцях тролейбусне управління купить три вживані автобуси Mercedes-Benz Citaro. На закупівлю витратять майже 4 мільйони гривень.

Про це йдеться в тендері, оприлюдненому на сайті Prozorro.

Автобуси 2008-2009 року випуску, низькопідлогові та можуть перевозити одночасно понад 90 пасажирів. Транспорт обладнаний місцем для людей на кріслах колісних.

Вартість одного автобуса становить майже 1,3 мільйона гривень. Така ж ціна була у попередньому тендері на закупівлю п'яти вживаних автобусів Mercedes-Benz тієї ж моделі.

Згідно з договором, три автобуси мають доставити до Чернівців окремими партіями впродовж першої половини жовтня. Переможцем тендеру є компанія "Сігма-Транс" з Львівської області, яка займається торгівлею автомобілями, зокрема пасажирським транспортом.

Що відомо

  • Раніше тролейбусне управління підписало договір на закупівлю п'яти вживаних автобусів Mercedes-Benz Citaro. З них три доставили до Чернівців, їх планують запустити на маршруті №9. Також Чернівці отримали два автобуси Mercedes-Benz цієї ж моделі від німецького міста-побратима Мангайма.
  • Тролейбусне управління обслуговує чотири автобусні маршрути в Чернівцях – №8, 9, 15 та 29.
  • З 15 серпня вартість проїзду у маршрутках Чернівців зросла до 14 гривень. Тариф підвищили через здорожчання вартості палива та запчастин, а також збільшення витрат на зарплати працівникам.

Новости Украины