Чи вигідно інвестувати в нерухомість в курортних містах України?

В Україні є декілька курортних міст, де інвестування в нерухомість буде вдалим рішенням.

Одеса – одне з найколоритніших міст країни, розташоване на березі Чорного моря. Це незвичайне, красиве та затишне місто, тому купити квартиру в Одесі буде чудовим рішенням. І не важливо з якою метою це буде зроблено, чи для свого проживання, чи для подальшої її здачі в оренду.

Мрія кожного, хто хоч щось чув про це дивовижне місто – це купити квартиру біля моря в Одесі, так як інвестиція в нерухомість на сьогоднішній день — найприбутковіше капіталовкладення. А купити квартиру в одному з курортних чи туристичних міст дає змогу збільшити прибуток від вкладених інвестицій.

Як відомо, Одеса приймає не тільки любителів морського відпочинку, а й поціновувачів історичної культури, оскільки місто багате на красиві та культурні пам’ятки. Допомогти у пошуку та купівлі житла допоможуть оголошення на Дом.Ріа, де можна з легкістю знайти основні параметри, такі як Одеса, житло біля моря, ціна. Там запропоновані самі вигідні позиції, з різним діапазоном цін, від дешевих до дорожчих.

Яка інвестиція буде мати більший прибуток?

Оренда нерухомості в курортних містах – досить прибутковий вид діяльності. Також чим вище вартість об’єкта, що орендується, тим більше прибуток.

При виборі квартири в Одесі для подальшої здачі її в оренду необхідно правильно розставити пріоритети щодо зручності розташування щодо району та наявність прилеглої інфраструктури.

З кожним роком покупка квартири в Одесі має великий попит. Причиною цього є те, що спальні райони розташовані неподалік моря. Саме тому тут затребувана оренда влітку комфортних квартир з євроремонтом, а значить, це вигідне капіталовкладення, яке приваблює не лише місцевих жителів, а й гостей міста.

Житло біля моря сьогодні найбільш престижне. Найчастіше його купують для подобового здавання відпочиваючим на морі.

Те, що Одеса, сама по собі є курортним містом, вже прямо говорить про те, що покупка будь-якої квартири в місті вже буде прибутковою.

Як обрати найкращу квартиру для інвестицій?

Для досягнення своєї мети, у придбанні нерухомості в Одесі, необхідно вибрати гарну квартиру у перспективному районі та у належному стані для оренди цієї квартири:

  • Квартира має знаходитися в близькій доступності до центру міста, а також недалеко від зони відпочинку, щоб можно було поєднувати відпочинок на морі та екскурсію по визначним містам, та не витрачати багато часу на дорогу;

  • Відпочивальники також обожнюють розважальні заходи, та готові насолоджуватися місцевим колоритом з самого ранку і до пізньої ночі;

  • Великим плюсом буде наявність тематичних барів, ресторанів та місць продажу смаколиків. Так як туристи полюбляють не тільки насолоджуватись відпочинком та роздивлятися пам’ятки архітектури, а і скуштувати національну кухню міста;

  • Ремонт квартири повинен відповідати сучасності та виконаний з якістю. Він буде дорожчим, але і попит буде більшим.

Новости Украины