COVID-19. Франківці замовили Фісталям «швидкі» на базі Ленд Крузера по 1,7 мільйона.

До середини року повинні поставити 20 автомобілів швидкої медичної допомоги типу B із медичним обладнанням на базі мікроавтобуса Citroen Jumper по 2,35 млн грн.

Привід базового автомобіля на вказаний. Ціна дорівнює цінам повнопривідних «швидких» типу B від «Автоспецпрому» для інших замовників на початку2021 року та у 2020 році.

До осені поставлять 9 автомобілів швидкої медичної допомоги типу А1 B із медичним обладнанням на базі позашляховика Toyota Land Cruiser Prado 150 по 1,70 млн грн.

Із медобладнання вони мають каталку, механічний приймальний пристрій, складані ноші, комірець, ноші-плиту, дефібрилятор, електрокардіограф, санітарну сумку та портативний кисень у складі балона на 3 л, манометра, регулятора кисню та ємності для зволоження.

У салонах ціни звичайного базового автомобіля без переобладнання на «швидку» та без оснащення медобладнанням стартують від 1,24 млн грн. за версію 4.0 Dual VVT-i, 6 A/T.

Виробниками медобладнання для обох видів «швидких» є компанії переважно з України, Туреччини та Італії, а також із Китаю, Тайваню, Пакистану, Кореї та Нідерландів.

Закупівлі провели без торгів за процедурою звітування про укладений договір COVID-19.

Засновниками фірми «Автоспецпром» є Еміль Володимирович і Артем Володимирович Фісталі, а також ДочП «Регіон 2002» ТОВ «Виробнича компанія Діспомед», яким вони ж володіють разом із Германом Емілевичем Фісталем. Це відповідно онуки та син відомого лікаря і професора Еміля Яковича Фісталя, який в останні роки працював в окупованому Донецьку і отримував нагороди так званої «ДНР». Герман Емілевич Фісталь мав бізнес з двоюрідним братом впливового нардепа від «Слуги народу» Михайла Радуцького.

Источник

Новости Украины