До Вінниці відправили вісім швейцарських трамваїв

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: stadt-zuerich.ch

Зі Швейцарії відправили першу партію трамваїв для Вінниці. Угода про поповнення міського парку була підписана ще у червні 2021 року. Про це повідомляють в Управлінні транспорту Цюріха.

Загалом Вінниця має отримати 35 списаних трамваїв. Учора, 15 березня, із Дільсдорфа відправили перших вісім. Усі вони в робочому стані та можуть використовуватися ще від 12 до 15 років.

"Мають 45 років експлуатації та два мільйони кілометрів їзди "на горбі", але ще 10-15 років працюють в повному обсязі, повідомив міський радник міста Цюріха Майкл Баумер.

Крім іншого, в рамках партнерства Управління транспорту Цюріха з транспортними компаніями міста Вінниця, у період 2007- 2012 років до Вінниці було доставлено 116 б/у міраж та коропових трамваїв. У листопаді минулого року працівники Вінницьких транспортних підприємств у Цюриху отримали обладнання для експлуатації та запуску трамваїв на місці. Державний секретаріат економіки фінансує перевезення та бере участь у витратах на навчання працівників транспортних компаній міста Вінниця".

Новости Украины