Експерт розповів, як міністр оборони США Ллойд Остін ставиться до Олексія Резнікова

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Стосунки між міністром оборони США Ллойдом Остіном і міністром оборони України Олексієм Резніковим свідчать про те, що Америка не вважає Резнікова корупціонером і ставиться до нього з довірою. Про це в коментарі УНН розповів голова ради громадського контролю НАБУ Марк Савчук.

Цитата

“Я дивлюся на ставлення міністра оборони США, тому що від цієї людини, за фактом, залежить, будемо ми завтра жити чи ні. І ця людина (Ллойд Остін — ред.) точно не з тих, хто буде працювати з корупціонером. (…) З огляду на те, що в усій публічній комунікації Ллойд Остін весь час обіймається з Олексієм Резніковим і говорить, що це мій колега і друг, і прямо на цьому наголошує, то думаю, що він у такий спосіб намагається дати зрозуміти, що його візаві (Олексій Резніков — ред.) з української сторони  — це людина, якій можна довіряти”,  — повідомив Савчук.

Голова ради громадського контролю НАБУ додав, що особисто він у даний момент не бачить проблем із забезпеченням української армії.

“Я прекрасно пам’ятаю, як на початку березня — квітня — люди тягали в Україну все що завгодно: броніки, шоломи і так далі. Через якийсь час ці проблеми закінчилися. Наші підлеглі, наприклад, не просять зимові куртки, шоломи, бронежилети. Такого роду запити перестали приходити. З огляду на те, що армія розрослася з 250 тисяч до майже мільйона і те, що у нас перестали просити шоломи і тд  — це говорить про те, що дефіцитів у побутових речах, які оточують солдата, немає”,  — розповів він.

Раніше

Народний депутат із “Слуги народу” Микола Задорожній повідомив УНН, що міністр оборони України Олексій Резніков ефективно працює на своїй посаді і не факт, що хтось інший працював би краще.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины