Фагот не спілкується з братом з Харкова через його проросійську позицію

Фагот не спілкується з братом з Харкова через його проросійську позицію

Фото: instagram.com/fahot

Соліст ТНМК Олег «Фагот» Михайлюта перестав спілкуватися з рідним братом із Харкова через його проросійську позицію. За словами артиста, остання розмова з родичем на тему війни пройшла на підвищених тонах, після чого той не відповідає на дзвінки.

— Коли він мені ляпнув фразу, що «а чому Зеленський Путіна злив?»…Типу, ось у мене взагалі все вже, знаєш… Братан, братан, ну що у тебе в голові? Ми ніяк зараз не спілкуємось. Він взагалі перестав брати трубку, коли я на нього «наїхав». Зрозуміти можна кожного, але коли ти усвідомлюєш, що на твій район починають прилітати ракети, тоді що може змінити таку людину? Приліт у вікно? І то не факт, — розповів співак в інтерв’ю «ЖВЛ».

Така реакція брата здивувала Фагота, бо обидва вони виросли в сім’ї, де говорили про вільну Україну, коли за це ще світила кримінальна стаття. Про те, що він ідентифікує себе українцем, Фагот зрозумів у 16 років, коли отримував паспорт СРСР.

— У дитинстві, мені було років п’ять, я бачив, як батько піднімав келих за вільну Україну, але мені казали, щоб у школі про це не говорити, — уточнив виконавець.

Фагот також розповів, що у перші дні після початку повномасштабної війни в Україні йому зателефонувала перша дружина з Бєлгорода, з якою він розлучився на початку 2000-х. Але після першої невдалої розмови вона не взяла слухавку.

— Мене набрав якийсь незнайомий номер на Viber. І голос запитав: «Ти як?» Я сказав: «Нормально, мочимо русню» — і вирішив її підколоти, додавши: «Ти ж виходиш на вулицю з антивоєнним плакатом, сподіваюся?» А вона мені у відповідь: «Ну, ти мені що, політінформацію зібрався тут читати?»

Раніше Злата Огневич присоромила співачок із Криму за виконання її хіта «Зозуля» російською мовою. Артистка розкритикувала їх за незаконне використання та осквернення треку.

Фагот не спілкується з братом з Харкова через його проросійську позицію

 

Джерело

Новости Украины