У Польщі знімуть ремейк серіалу «Слуга народу»

У Польщі знімуть ремейк серіалу "Слуга народу"

Фото: instagram.com/bohdan_horchytsia

У Польщі знімуть ремейк українського комедійного серіалу «Слуга народу» про життя президента країни та його близького оточення. Адаптацією проєкту займається місцевий телеканал Polsat. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У польській версії серіалу з робочою назвою Sluga Narodu («Слуга народу») роль людини з народу, несподівано обраного президентом, виконає актор Марчін Хікнар. Режисером серіалу виступить Мацей Бєлінський. Коли відбудеться прем’єра — наразі невідомо.

Три сезони оригінальної версії серіалу показали на українському ТБ з 2015-го до 2019 року. Роль простого вчителя, котрий став верховним головнокомандувачем, зіграв Володимир Зеленський. Незабаром він  розпочав і реальну політичну кар’єру, ставши президентом України, у Верховній Раді з’явилася партія «Слуга народу».

У 2016 році на хвилі успіху права на показ серіалу купив стримінговий сервіс Netflix. Після початку війни в Україні компанія переліцензувала серіал для свого американського сервісу, і з березня цього року він доступний не лише в Європі.

Про що серіал

Серіал розповідає про вчителя історії Василя Голобородька, який завдяки підтримці народу за лічені дні стає президентом України і бореться із політичною системою, яку будували роками. У ролях – Володимир Зеленський, Станіслав Боклан, Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Олена Кравець та інші.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Telewizja Polsat (@polsatofficial)

Джерело

Новости Украины