Хабіб вперше став лідером UFC – бійці шоковані таким рейтингом

Хабіб – лідер рейтингу UFC
/ EAST NEWS

Російський боєць Хабіб Нурмагомедов очолив рейтинг найкращих бійців UFC. Росіянин вперше за всю кар’єру підійнявся на найвище місце у списку.

Російський боєць, який 24 жовтня здобув свою останню перемогу у професійній кар’єрі, опублікував світлину у своєму Instagram-акаунті на якій можна побачити оновлений рейтинг pound-for-pound (незалежно від вагової категорії). Лідером цього рейтингу став саме Хабіб.

Цікаво дізнатись: Скільки заробив непереможний Хабіб за всю кар’єру в UFC: сума

Хабіб – лідер рейтингу UFC

Боєць з Росії попросив лігу поставити його на перше місце. Таке прохання росіянина вщент розкритикували інші зірки змішаних єдиноборств.

Американські бійці Джон Джонс та Тоні Фергюсон були одні з перших, хто зреагував на таке фото у соцмережах Хабіба.

Це нісенітниця номер один. Конор Макгрегор – єдиний відомий суперник, з яким він бився. І це підняло чувака до звання найвеличнішого в історії. Сміх та й годі,
– написав Джонс у Twitter.

Його підтримав Фергюсон: «Хлопець розуміється», – відповів Тоні.

Unanimous decision over last minute replacement Al Iaquinta to become champion‍♂️ Conor McGregor is the only opponent he’s ever had that the general public actually knew. Catapulted my man to becoming the best ever, this is hilarious

— BONY (@JonnyBones)
October 27, 2020

Не дивно, чому Джонс так різко прокоментував таку ситуацію Саме Джона обігнав Хабіб у цьому рейтингу.

Сам росіянин під світлиною написав, що це була робота всього його життя. Лише велика праця, надія та терпіння допомогли йому прийти до успіху.

Згадав він і про свого батька та водночас тренера, який нещодавно помер від коронавірусу.

«Звичайно, це також постійний контроль і поради батька, який вклав у мене дуже багато часу та праці», – підсумував Хабіб.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It was work of my life, I never got anything easy, and nothing was given to me because I’m nice guy. Hard work, hope for Allah and patience, this three ingredient helps me to get successful, and of course, control and advises from my Father, who invested in me a lot of time and work. — Это была работа всей моей жизни, я ничего не получил легко, и ничего мне не далось просто так. Упорный труд, Надежда на Аллаха и терпение, вот три качества которые мне помогли прийти к успеху и конечно же постоянный контроль и советы Отца, который вложил в меня очень много времени и труда.

Допис, поширений Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) 27 Жов 2020 р. о 6:25 PDT

  • Для Хабіба цей захист проти Гейджі став третім, а перемога останньою у кар’єрі російського бійця. Відразу після звитяги Хабіб заявив, що завершує професійну кар’єру. Після бою переможець розплакався, віддаючи данину пам’яті своєму батькові Абдулманапу Нурмагомедову. За його словами, він пообіцяв матері, що цей бій буде останнім. Вона не хотіла, щоб Хабіб проводив бої без батька.
  • Нурмагомедов встановив рекорд в 29 перемог, не зазнавши жодної поразки.

Источник

Новости Украины