Хочу побачити вогняний бій Усик – Ф’юрі: непереможний Хабіб вражений здібностями українця

Хабіб хоче побачити бій Усик – Ф’юрі
/ boxingscene.com

Російський боєць Хабіб Нурмагомедов з нетерпінням очікує побачити на рингу протистоянні Усик – Ф’юрі. Росіянин вражений здібностями Олександра та порекомендував Ф’юрі таки організувати поєдинок проти потужного українця.

Хабіб високо оцінив боксерські здібності Олександра Усика, який виступає у супертяжкій вазі. Росіянин зізнався, що дуже хотів би побачити Ф’юрі та Усика на одному ринзі, цей бій викликав би величезне захоплення зі сторони любителів боксу, повідомляє ESPN.

Варто дізнатись: Тайсон Ф’юрі отримав сенсаційного суперника на наступний бій

Російський боєць не скупився на компліменти у сторону українця. Хабіб вражений технікою та майстерністю, якою володіє Олександр.

«Усик не схожий на інший бійців у дивізіоні. Він технічніший, у нього у декілька разів краще поставлена робота ніг та величезна витривалість під час поєдинку. Саме тому я хочу побачити бій Усика проти Ф’юрі», – заявив Хабіб.

Додамо, що Хабіб переміг у другому раунді Джастіна Гейджі. Для росіянина цей захист став третім, а перемога останньою у кар’єрі російського бійця. Відразу після звитяги Нурмагомедов заявив, що завершує професійну кар’єру. Він встановив рекорд в 29 перемог, не зазнавши жодної поразки.

Ф’юрі не хоче битися з Усиком

  • Ф’юрі розповідав, що поєдинок з 33-річним Усиком не входить у його плани. За словами британця, на зустрічі з українцем не вдасться заробити солідний гонорар.
  • Також Ф’юрі запевнив, що не змінить свою думку, навіть якщо Усик переможе чемпіона світу Ентоні Джошуа.
  • Британець говорив, що український боксер надто слабкий для суперважкого дивізіону. Згодом Тайсон вже навіть не включив українця у список потенційних суперників. Але дещо пізніше Ф’юрі таки змінив свою думку на протилежну.

Источник

Новости Украины