Херсонські студенти взяли участь у фотомарафоні, присвяченому рідному місту

За інформацією: Суспільне Херсон.

Фото: Факультет культури і мистецтв ХДУ

Херсонські студенти взяли участь у фотомарафоні, присвяченому рідному місту. Акція тривала протягом тижня. Які світлини були там представлені та для чого її проводили, дізналися кореспонденти Суспільного.

Факультет культури та мистецтв Херсонського державного університету провів фотомарафон, присвячений 244-й річниці Херсона, розповіла smm — лідер факультету Тетяна Ільїна.

Фото: Факультет культури і мистецтв ХДУ

Студенти та працівники вишу надсилали свої світлини із зображенням міста, щоб підтримати один одного.

"За цей час, коли в Інтернеті можна побачити дуже багато фотографій Херсона, але окупованого, з російськими військовими та їх гаслами, дуже важливо поділитися нашим українським Херсоном. Для мене як для людини, яка зараз перебуває за кордоном, було дуже болюче, але разом із тим дуже щасливо дивитися на фотографії нашого міста. Чи то під палючим південним сонцем, чи то снігопад, вдень і вночі", — каже дівчина.

За її словами деякі дні марафону були тематичними: зимовий Херсон, власне фото в місті, знімки Дніпра. Один день присвятили роботам студентки Вікторії Баран. Дівчина розповіла, що вже давно захоплюється фотографією.

"Херсон — дійсно моє місто від мочок вух до кінчиків п'яток. Я фотографую абсолютно все — вулиці, природу, своїх тваринок, своїх друзів. Дуже-дуже хочеться, щоб усі побачили, яким воно є складним, яким воно є цікавим і щоб воно було — і в пам'яті, і в серці, і взагалі кожного нового дня", — говорить Вікторія.

Фото: Факультет культури і мистецтв ХДУ

Херсон різний, але завжди гарний та рідний, говорить Тетяна Ільїна. І фотомарафон виконав своє завдання – допоміг пригадати його учасникам щасливі та приємні миті. А головне – відчуття, що Херсон вільний та незламний.

Фото: Факультет культури і мистецтв ХДУ

Новости Украины