HoReCa Angels допомагають українцям знайти роботу в готельно-ресторанній сфері за кордоном  

HoReCa Angels — соціальний проєкт. Команда волонтерів вже другий місяць допомогає  українцям знайти хорошу роботу за кордоном або в західному регіоні України. Наразі база вакансій вже налічує понад 22 країни світу.

Про це Відкритому розповів один з ініціаторів проєкту Horeca Angels, президент Асоціації кулінарів України та керуючий партнер ресторанної компанії Restetika Андрій Магалецький. 

 HoReCa Angels допомагають українцям знайти роботу в готельно-ресторанній сфері за кордоном  

Андрій Магалецький

За останніми даними з України виїхало понад 5 мільйонів біженців. Здебільшого це жінки з дітьми, яким потрібно було убезпечити своє життя. Українки знайшли прихисток у різних країнах Європи, але зіткнулися з однією спільною проблемою. Важкий психологічний тягар переселенця в додаток до невизначеності подальшого майбутнього, а також відповідальність за влаштування дітей на новому місці — усе це змушує українок закордоном шукати роботу та стати корисними у нових умовах життя.

«Завдяки напрацьованими міжнародними контактами у готельно-ресторанній сфері (HoReCa), нам вдається зв’язати тих, кому необхідна робота з тими, кому необхідні працівники. Ми називаємо себе ангелами, бо готові допомогти і підтримати, навіть коли не чекають.  У мене виникла ідея проєкту. Мій партнер  Артур Лупашко, надихнувшись задумом, запропонував нові творчі ідеї. Цими ідеями ми поділилися з Тетяною Гончаренко, готеляркою, маркетологинею та засновницею маркетинг-бюро BeeSMART, яка стала активним локомотивом проєкту. Разом ми зібрали однодумців», – розповів один з ініціаторів проєкту Horeca Angels.

Завдяки багаторічному досвіду роботи у сфері та налагодженим міжнародним зв’язкам, волонтери HoReCa Angels кожен день додають у базу, актуальні вакансії з приблизно 22 країн світу, переважно Європи.

«Ми не хочемо, щоб українців сприймали як утриманців. Ми хочемо дати їм можливість жити не коштом інституцій ЄС чи європейських громадян, а заробляти гроші й утримувати себе та свою сім’ю самостійно. Показати, що вони вже є частиною європейського суспільства та допомагають у розвитку економіки країн», — пояснює Андрій Магалецький.

За наявними вакансіями можна слідкувати за посиланням.

А також можна заповнити форму за посиланням — вона допоможе визначити пріоритетні вакансії для українців в різних країнах.

Телеграм-канал https://t.me/HorecaAngels

Інстаграм https://instagram.com/horeca_angels?igshid=NDA1YzNhOGU=

Фейсбук https://www.facebook.com/horeca.angels/

Источник

Новости Украины