Хороша якість нашої гри вимотала суперника — тренер Ренна

Хороша якість нашої гри вимотала суперника - тренер Ренна

Фото: ФК Динамо Киев Женезьо назвав закономірною перемогу Ренна над Динамо

Брюно Женезьо вважає невипадковою страшну помилку Попова, яка дозволила перемогти Динамо.

Футболісти Ренна здобули заслужену перемогу над Динамо у третьому турі групового раунду Ліги Європи. Так вважає головний тренер французької команди Брюно Женезьо.

На думку фахівця, жахлива помилка захисника киян Дениса Попова, яка допомогла Ренну взяти три очки у поєдинку, була не випадкова, а стала наслідком втоми через постійний тиск.

«Незважаючи на те, що перемогу було здобуто лише наприкінці матчу, вона цілком заслужена. Наша команда показала вольові якості та хорошу якість гри, яка вимотала суперника. Усі команди мають слабкі місця, і ми поплатилися за це. Це єдиний негативний момент, який я побачив сьогодні.

Загалом мені дуже сподобався малюнок гри моєї команди, створений за участю всіх гравців. У нашій грі проти гарного колективу були шляхетність і різноманітність, а молоді гравці, котрі вийшли на заміни, надали нашій грі рішучості.

Леслі Угочукву та Лоренц Асіньйон — це футболісти, які добре працюють на тренуваннях, серйозні, сумлінні та уважні. Приємним моментом для клубу є те, що команда завершила єврокубковий матч із шістьма гравцями, які народилися в період з 2002 по 2005 рік. Це дуже позитивно для майбутнього. Леслі прогресує, але коли граєш регулярно, це простіше. Лоренц виправдав наші очікування, як завжди.

Ще рано говорити про якісь досягнення, але ми на правильному шляху. Ми повинні добре виступити в турнірі до кінця, починаючи з найближчого матчу-відповіді проти Динамо в Кракові. Але насамперед нам необхідно зосередитися на дербі проти Нанта», — цитує Женезьо офіційний сайт «біло-синіх».

Нагадаємо, київське Динамо поступилося у гостьовому матчі Ліги Європи Ренну з рахунком 1:2, пропустивши вирішальний гол на 89 хвилині поєдинку.

Раніше гру проти Ренна у третьому турі групового етапу Ліги Європи прокоментував головний тренер київського Динамо Мірча Луческу.

Джерело

Новости Украины