Як купити букет та при цьому заощадити

Часто бувають ситуації, коли букет потрібен терміново, буквально «на зараз». Як правило, за швидкий сервіс і оплату беруть більше або ж товар за дворазовою ціною. Але завдяки швидкій доставці квітів від спеціалізованих магазинів можна не тільки купити свіжий, гарний букет, але при цьому вигідно заощадити.

Наприклад, якщо вам потрібна доставка квітів по Київу, то ви можете бути впевнені, що в інтернет-магазині UFL ви завжди знайдете тільки найсвіжіші сорти рослин, а ввічливі консультанти допоможуть швидко оформити замовлення та зібрати квіткову композицію високого класу.

Розділи знижок та акцій в інтернет-магазині

Нерідко знижки та акції на будь-який товар асоціюються у нас з продуктом, якого потрібно позбутися. Але це не стосується магазину UFL. У розділі акцій ви знайдете дуже вигідні пропозиції на вже готові букети. Це не означає, що квіти вже несвіжі, немає, зовсім ні, ціна може залежати від кількості кольорів — чим більше ви оберете, тим більше продавець може «скинути» для вас. Деякі квіти падають в ціні на ринку за рахунок своєї сезонності. Те, що було взимку дорого, стає доступним навесні та влітку. Так само флористи придумують за день безліч букетів і, щоб продати їх в свіжому стані, влаштовують ось такі вигідні акції.

Кожен букет виглядає так само розкішно, стильно і зібраний досконально, як і інші позиції поза знижок. Але приємно, коли можна заощадити, але при цьому придбати цілком відмінний букет для коханої людини.

Тому неодмінно скористайтеся такою можливістю, коли вам потрібна доставка квітів. У розділі акційних пропозицій часом зустрічаються відмінні букети, як наприклад яскрава композиція з альстромерій і троянд, або красива, витончена гілка орхідеї в красивій обгортці, яка не вимагає доповнень. Букет з декількох великих бутонів орхідей виглядає дорого, виграшно, при цьому довго стоїть у воді та не втрачає свій первозданний вигляд.

Подарунок на додачу

Якщо ви хочете замовити квіти у Львові, кожний букет, оформлений на сайті квіткового інтернет-магазину, можна доповнити милим подарунком. Наприклад, м’якою іграшкою, коробкою цукерок, повітряною кулькою. Такий набір цілком підходить для повноцінного подарунка, якщо вас несподівано запросили на свято.

Щоб букет радував якомога довше і не розчарував швидким старінням, обирайте щільні, напівзакриті бутони. Листя повинні бути щільними, соковитими, зеленими, без пожовтіння та будь-яких плям. Стебло повинно бути зі свіжим зрізом, не забувайте оновлювати зріз на 2 см кожні два дні.

Новости Украины