Кадрових змін і нової команди Олександр Свідло не планує — Новости Бердянска

Т.в.о. міського голови Олександр Свідло заявив, що кадрових перестановок в системі органів виконавчої влади він не планує. Також не буде і формуватись нова команда, вакантні посади займатись не будуть

Кадрових змін і нової команди Олександр Свідло не планує

На думку секретаря міської ради говорити про формування якоїсь команди на сьогоднішній день безглуздо. Це питання – пріоритет міського голови і вирішувати його необхідно обраному очільнику міста. Влаштовувати переслідування представників команди Валерія Баранова Олександр Свідло не планує.

Свидло Александр

Я спілкувався з діючими заступниками, які призначались за Валерія Баранова. Для них рішення Валерія Олексійовича також було несподіваним. Я сказав їм визначатись — мене запевнили, що бажання працювати є. Кадрових змін, чисток і зачисток не буде, — наголосив Олександр Свідло

Т.в.о. міського голови зазначив, що на сьогодні перед керівництвом міста стоїть надзвичайно багато викликів: економічна складова опалювального сезону; реконструкція ЗОШ №7; запуск кисневої мережі ТМО; електроенергія в нових квартирах медичних працівників; запуск ангіографу; коригування проектів.

Олександр Свідло підкреслив, що сьогодні влада працює в режимі «пожежної команди». Тому зараз не до кадрових перестановок.

Источник

Новости Украины