Калушанка організувала всеукраїнський конкурс зі східних та сучасних танців «Safir cup-2021»

У Івано-Франківську відбувся всеукраїнський конкурс зі східних та сучасних танців Safir cup-2021. Його організувала калушанка, керівник студії східного танцю «Байсан» Оксана Кобрин спільно з Українською асоціацією виконавців східного танцю

У коментарі «Вікнам» Оксана Кобрин зазначила, що організувати конкурс було її маленькою мрією. Планувалося дійство ще на 2020 рік, однак через пандемію так і не вдалося втілили ідею.

Загалом у конкурс було вкладено чимало праці. Багато було й переживань та непередбачених труднощів. Готуючись до конкурсу, Оксана Кобрин спала по три години і схудла на 4 кг. А ще неприємністю виявилася відмова в останній момент власників надавати приміщення. Однак зусилля виявилися немарними і результат того вартий, каже організаторка. Тому такі цікаві дійства, не зважаючи на попередні труднощі, все ж буде організовувати й надалі.

У конкурсі взяло участь близько 300 учасників з Хмельницького, Миколаєва, Трускавця, Ужгорода, Львова, Києва та Калуша. Серед них як діти, так і дорослі.

Оцінювали змагання ліцензовані судді Української асоціації виконавців східного танцю. Головний суддя — президент асоціації Ольга Рудакова.

Источник

Новости Украины