Міжкімнатні пластикові двері: особливості вибору та переваги

Міжкімнатні пластикові двері стали популярним рішенням для сучасних інтер’єрів. Вони поєднують у собі привабливий дизайн, функціональність та довговічність. Їх монтують як у жилих приміщеннях, так і в офісах, магазинах та інших закладах. Розглянемо, які особливості мають такі конструкції та які переваги у ПВХ-дверей.

Як правильно вибрати

Перед тим, як купити міжкімнатні пластикові двері, вам треба звернути увагу на наступні аспекти:

  1. Матеріал виготовлення. Найчастіше використовується ПВХ або поліпропілен. Перевагу варто віддати профілям відомих брендів, які відрізняються високою якістю та тривалим терміном служби.
  2. Особливості конструкції. Двері можуть бути одностулковими, двостулковими або розсувними. Остання опція особливо популярна для економії простору.
  3. Тип заповнення. Міжкімнатні пластикові двері можуть бути цільними або містити скляну вставку. Остання зробить приміщення світлішим. Такі моделі ідеально підходять для жилих приміщень.
  4. Колірна гама. Наявність великої кількості кольорових рішень дозволяє підібрати двері під будь-який інтер’єр. Також вони можуть мати різну фактуру.
  5. Дизайн і фурнітура. Сучасні моделі пропонують різноманітні декори під натуральні матеріали, елегантні ручки та інші аксесуари.

При виборі також рекомендується звернути увагу на компанію, яка виготовила цей виріб. Варто ставити двері лише від перевірених виробників, тому що саме вони будуть служити вам максимально довго.

Основні переваги

Міжкімнатні пластикові двері мають низку істотних плюсів:

  1. Довговічність та міцність. Завдяки високій якості пластикових профілів такі двері прослужать не одне десятиліття.
  2. Легкість догляду. Гладка поверхня не вбирає бруд та легко миється побутовими засобами. При цьому не рекомендується використовувати абразивні мийні, бо вони можуть пошкодити поверхню.
  3. Герметичність. Правильно встановлена конструкція не пропускає протяги та шуми. Це — найкращий вибір для спальні, кухні, санвузла та вітальні.
  4. Енергоефективність. Пластик не втрачає тепло та сприяє заощадженню на опаленні.
  5. Безпека. До комплекту входять надійні замки, що убезпечать приміщення.

Також до переваг варто додати й сучасний вигляд. Стильний дизайн гармонійно впишеться у будь-який інтер’єр. Пластикові міжкімнатні двері підходять для квартир, будинків, офісів тощо. При цьому ціни на них досить доступні — серед різноманітних конструкцій можна підібрати навіть бюджетний варіант.

Якщо ви хочете придбати якісні пластикові двері, то рекомендуємо вам звернутися на завод вікон Нікс-М. Це підприємство пропонує широкий вибір виробів за доступними цінами з доставкою та монтажем на об’єкті замовника. Пам’ятайте, що міжкімнатні пластикові двері — це практичне та якісне рішення. Вони подарують вашому інтер’єру свіжість, комфорт і функціональність на довгі роки.

Джерело: https://niks-m.com/

Новости Украины