На Херсонщині через необережність під час куріння загинув чоловік

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсонщина. У Комишанах через необережність під час куріння виникла пожежа у приватному будинку, 29 квітня 2023 року Фото: ДСНС Херсонщини/Facebook

На Херсонщині, у Комишанах, виникла пожежа у житловому будинку. Найімовірніше, це сталось через необережність під час куріння. Загинув чоловік, повідомила у Facebook обласна Державна рятувальна служба.

Рятувальники отримали повідомлення про загоряння у Комишанах по вулиці Чкалова 29 квітня о 12:55 Комишани. По прибуттю вони встановили, що горіли домашні речі в одній з кімнат будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло загиблого 47-річного чоловіка.

Херсонщина. У Комишанах через необережність під час куріння виникла пожежа у приватному будинку, 29 квітня 2023 року Фото: ДСНС Херсонщини/Facebook

До гасіння залучили дві одиниці техніки та вісім рятувальників, йдеться у дописі.

Що відомо

  • 30 квітня вночі російські військові обстріляли один з кварталів Херсона. Внаслідок обстрілів виникли пожежі, повідомила у Facebook Державна служба з надзвичайних ситуацій.
  • В ніч на 30 квітня російські війська обстріляли середмістя Херсона. Поранена жінка. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення військовими РФ законів та звичаїв війни.
  • Протягом доби 29 квітня армія РФ чотири рази вдарила по Херсонській громаді. Вночі атакувала середмістя Херсона. Також під обстрілами перебували Корабельний мікрорайон у Херсоні, Антонівка, Придніпровське та дачні ділянки. Загиблих та поранених немає.

Новости Украины