На Кондукторській зведуть новий багатоквартирний будинок з громадськими приміщеннями, — ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

10 липня виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для проєктування нового будівництва. На вулиці Кондукторській, 26 у Львові громадяни Наталія Березюк, Зоряна Подоляк, Наталія Дідух та Світлана Балух планують звести багатоквартирний житловий будинок. На першому поверсі планують розмістити приміщення громадського призначення, а також підземний гараж.

Як передає 032.ua, головний архітектор Львова Антон Коломєйцев запевнив, що забудова на Кондукторській різновисотна. А площа ділянки дозволяє сформували 5-поверховий будинок з 4-ма поверхами в масі фасаду. На першому поверсі розмістять громадські приміщення, які матимуть вихід на вулицю. Наступні три поверхи відведуть під житло, а на мансардному поверсі будуть також житлові площі, але суттєво менші, ніж на інших поверхах.

Так, ініціатори будівництва ще мають отримати технічні умови на інженерне забезпечення проєктованого об’єкта, розробити робочий проєкт, подати його на експертизу та отримати дозволи на проведення усіх робіт. Новобудову зводитимуть на земельній ділянці площею 0,0719 га у зоні Ж-3 — зоні багатоповерхової житлової забудови відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Франківського району. Максимально допустима висотність споруди — 19,35 м; 16 метрів — до карнизної частини закінчення 5-го поверху. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 41%. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови – 585 люд./га.

Читайте також: Скільки заробляє Андрій Садовий і його заступники у Львівській міській раді

Источник

Новости Украины