На межі Миколаївської та Кіровоградської областей загинула сім’я з чотиримісячним немовлям

За інформацією: Суспільне Вінниця.

фото поліції Миколаївщини

На межі Миколаївської та Кіровоградської областей сталась смертельна дорожня аварія. Неподалік селища Побузьке Голованівського району Кіровоградщини 31 жовтня близько 18:00 зіткнулися легковий автомобіль та вантажівка, які їхали у зустрічному напрямку. Про це Суспільному розповіла речниця поліції Миколаївщини Ірина Воронцова.

За її інформацією, внаслідок зіткнення 25-річний водій легковика, його 31-річна дружина та чотиримісячна дитина загинули на місці події. 51-річний водій вантажівки, його 45-ти та 51-річних пасажирів відвезли в лікарню.

фото поліції Миколаївщини

Аварію розслідують за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб".

Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція встановлює обставини та причини дорожньої аварії. За словами Ірини Воронцової, з якої області загибла родина – не знає.

Що відомо

Відповідно до статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Новости Украины