На Полтавщині зіткнулися легковик та вантажівка: травмована людина

За інформацією: Суспільне Полтава.

На дорозі Лубни-Опішня зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль. Фото: Сайт ГУ НП у Полтавській області

Під час аварій у Полтавському районі людина отримала травми. Зіткнення сталося на дорозі Лубни-Опішня 9 жовтня. Поліція розпочала кримінальне провадження.

В аварію поблизу села Бухалівка Опішнянської громади потрапили автомобіль "Mercedes Vito", за кермом якого був водій 1968-го року народження, та вантажівка "Renault Premium", під керуванням чоловіка 1984-го року народження.

Під час зіткнення травми отримала пасажирка легкового автомобіля, її госпіталізували до лікарні. Про це Суспільному повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв.

За його словами, розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження". Санкція статті – від штрафу до обмеження воліКримінальне покарання, яке полягає у триманні особи у кримінально-виконавчих установах без ізоляції від суспільства в умовах здійснення над нею нагляду з обов'язковим залученням засудженого до праці на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортом до 3 років.

Новости Украины