На Вінниччині попрощалися із сім’єю, яка отруїлася чадним газом

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця

Досі у реанімації, у вкрай важкому стані та на апараті ШВЛ, 16-річна Олександра Горпинюк із села Селище Гніванської громади. Після отруєння чадним газом дівчину, без свідомості, доправили у лікарню. Про це Суспільному телефоном повідомила медична директорка Вінницької обласної дитячої лікарні Оксана Моравська.

Мама Олександри та молодший брат загинули. З ними попрощалися на місцевому кладовищі.

45-річна Леся Горпинюк працювала у тиврівському ЦПМСД головним бухгалтером, розповів головний лікар Валерій Приймак.

Попрощатися із загиблими прийшли й однокласники та вчителі Артема.

"Завжди міг підняти настрій", — розповіла про Артема однокласниця Лілія

"Дуже добра і щира людина…", — розповіла однокласниця Артема Олександра Безугла.

Фото: Суспільне Вінниця

Загинула родина у ніч із 19 на 20 березня. Алла Шуневич розповіла, почали хвилюватися, коли Леся з дітьми перестали відповідати на телефонні дзвінки. Жінка мешкала разом із дітьми. Чоловік був за кордоном на заробітках.

"Жінка ділова, всюди на гарному рахунку. Бабуся забила тривогу тоді, коли вже слухавку не взяли внуки, викликали поліцію. І разом відкрили хату", — розповіла родичка загиблих Алла Шуневич.

"Побачив у вікно, що в будинку є люди. Прийняв рішення примусово відчиняти двері, коли зайшли був стійкий запах газу, побачили власницю і дитину, які були без ознак життя. В іншій кімнаті була дівчина. Дихала, але була без свідомості", — розповів поліцейський Богдан.

Фото: Суспільне Вінниця

Суспільному староста Гніванської громади Валерій Слободян розповів, будинок в якому мешкала родина опалювала двома видами котлів: газовим та твердопаливним.

У поліції справу розслідують як "нещасний випадок".

За два місяці загиблій Лесі Горпинюк мало виповнитися 46 років. Артемові 14 було 4 березня. В Олександри день народження сьогодні, 22 березня. Їй виповнилося 16.

Новости Украины