Офіцер Збройних сил України пояснив, чому відставка Резнікова не на часі

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Чинний міністр оборони України Олексій Резніков має залишитися на своїй посаді, бо наразі перед міністерством стоять дуже серйозні виклики, а новій людині буде потрібен час, аби включитися у всі процеси та налагодити роботу. Про це в коментарі УНН повідомив офіцер Збройних сил України Мирослав Гай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це все штучна атака”: експерти та військові про скандали навколо Міноборони

Деталі

Він додав — саме при Резнікові ситуація в Міноборони кардинально змінилася на краще.

Цитата

«Коли прийшов Резніков, то ситуація кардинально змінилася – це просто очевидно. Почалися закупівлі озброєння, поновлення державних програм по виробництву української зброї. Ми бачимо, що Резніков особисто присутній майже на кожному засіданні у форматі «Рамштайн», де союзники обговорюють передачу нам військової допомоги.

Наразі ним (Резніковим — ред.) напрацьований гігантський обсяг контрактів із закордонними партнерами, великі проекти із нашими іноземцями у форматі ленд-лізу, є співпраця з купою країн по озброєнню, запущені програми виробництва і реконструкції. Потім, великі проблеми зараз будуть пов’язані із логістикою, які також має вирішувати МОУ (Міністерство оборони — ред.) – це мається на увазі ремонт танків і бронетехніки, яку нам дають, а вона вся різного зразка.

Тобто, перед МОУ зараз стоять глобальні виклики, і сумніваюся, що будь-яка людина, навіть фахова і порядна, одразу зможе включитися у цей процес і налагодити всю ту роботу, яка потрібна. Це фізично неможливо», — наголосив Мирослав Гай.

Раніше

Очільник парламентської фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Давид Арахамія заявив про кадрові зміни у Міністерстві оборони та низці інших відомств.

Пізніше він спростував свою ж заяву.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины