Оля Полякова перевтілилася у Роксолану у грузинських «Танцях з зірками»

Оля Полякова перевтілилася у Роксолану у грузинських "Танцях з зірками"

Фото: скріншот відео

У третьому ефірі грузинської версії шоу «Танці з зірками» співачка Оля Полякова та її партнер Макс Єжов перевтілилися у Роксолану та турецького султана. Пара станцювала мікс під пісню Джамали «1944», з якою та перемогла на «Євробаченні» у 2016 році. За номер артисти отримали 20 балів із 30 можливих — одну з найвищих оцінок ефіру.

У візитівці до епізоду Полякова розповіла про звільнення ЗСУ території Херсона та закликала грузинських глядачів донатити на проєкт «Протези для Незламних», який запустила разом із національним реабілітаційним центром «Незламні». Її мета — зібрати 1 млн гривень на біонічні протези для українців, які постраждали через війну РФ.

Полякова та Єжов дебютували у грузинських «Танцях із зірками» наприкінці жовтня. Раніше пара представила на суд глядачів та журі віденський вальс та самбу.

Шоу «Танці з зірками» виходить в ефірі грузинського телеканалу IMEDI з 2012 року. Вже відбулось 10 сезонів проєкту. Одним із суддів проєкту є екс-«Холостяк» та учасник «Танців з зірками» в Україні Іраклі Макацарія.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

 

 

Джерело

Новости Украины