Парамедик «Пташка» на сцені «Голосу країни» виконала колискову та закликала звільнити українських захисників з полону

Парамедик "Пташка" на сцені "Голосу країни" виконала колискову та закликала звільнити українських захисників з полону

Фото: скриншот видео youtube.com/Голос країни

Захисниця із полку «Азов» Катерина Поліщук із позивним «Пташка» виступила на сцені «Голосу країни». У фіналі шоу, яке 20 листопада транслювало ТЕТ з київського метро, дівчина виконала колискову, яку співала пораненим бійцям на передовій. Після виступу дівчина закликала якнайшвидше звільнити інших українських захисників із російського полону.

— Хочу подякувати всім, хто бореться, усім, хто тримається, усім, хто співає. Тому що ми маємо бути сильними та незламними, як сталь. Ми маємо зробити все для того, щоб кожен маленький козачок та козачка дочекалися свого батька, свою маму з війни, з російського полону. Я хочу, щоб ми це зробили з вами разом і показували кожен день і щохвилини, які ми незламні, як незламна «Азовсталь». Свободу захисникам «Азовсталі», волю захисникам України — закликала зі сцени Катерина Поліщук.

Із пропозицією виступити на сцені вокального шоу до «Пташки» ще у жовтні звернувся продюсер проекту Володимир Завадюк. Тоді дівчина не дала точної відповіді, але додала, що обміркує цю пропозицію.

Катерина Поліщук стала відомою на весь світ своїм виконанням пісень під час оборони заводу «Азовсталь». У травні разом із маріупольським гарнізоном потрапила в полон Росії, де пробула майже чотири місяці. Дівчина повернулася додому у вересні після чергового обміну полоненими. 21-річна українська захисниця-парамедик родом із Тернопільської області, за спеціальністю вокалістка та акторка.

Парамедик "Пташка" на сцені "Голосу країни" виконала колискову та закликала звільнити українських захисників з полону

Джерело

Новости Украины