Передумали: 1xBet вирішив не оскаржувати анулювання своїх ліцензій у суді

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка представляє бренд 1xBet в Україні, вирішила відкликати свою заяву про оскарження анулювання ліцензій для роботи в Україні. Про це УНН повідомили в Судовій канцелярії.

Цитата

“Заява (ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, — ред.) зареєстрована в суді 30.09.22 року, суддею ще не розглянута”, — повідомили там.

Про причини відкликання достеменно невідомо.

За декілька днів до цього ТОВ “Твоя беттінгова компанія” подала адміністративний позов на оскарження рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо позбавлення букмекерської контори 1xBet. Розглядати справу мали в Окружному суді Києва.

Нагадаємо

На початку вересня Комісія з регулювання азартних ігор після особистого втручання Президента України та Бюро економічної безпеки та лотерей позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала в Україні під брендом 1хBet.

Раніше ж у Комісії не помічали російського сліду букмекерської контори. За результатами перевірки інформації у документах, які подала ТОВ “ТБК” (1xBet), коли отримувала ліцензії для роботи в Україні, були виявлені недостовірні відомості в контексті зв’язку ТОВ “ТБК” (1xBet) з державою-агресором.

Водночас офіційний сайт з доменним ім’ям 1xbet.ua, на який Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видавала ліцензії росіянам, не працював в Україні взагалі, однак всі сайти-дзеркала, попри анулювання ліцензій і досі доступні для українських гравців: на них можна ставити ставки, грати в онлайн-казино та ігри.

Окрім того, росіяни, які причетні до створення 1xBet — Роман Семіохін, Сергій Каршков та Дмитро Казорін, як і сама 1xBet — і досі не потрапили до санкційного списку України.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины