Перелякані партизанами рашисти створили чат-бот у Мелітополі.

Перепуганные партизанами рашисты создали чат-бот в Мелитополе

Швидке звільнення з окупації загарбники стандартно називають тероризмом… Проти "українських бандитів" з переляку навіть створили чат-бот "stop terrorism". Чим би дитя не тішилося…

Окупанти просять городян анонімно повідомляти про підозрілі предмети та людей. Яка доля чекає на тих, на кого надійде скарга, всім зрозуміло. До списків рашистів із першого дня війни потрапляють неугодні мелітопольці. Доля деяких із них невідома досі.

Тим не менш, партизанський рух у Мелітополі сильно як ніколи. Буквально вчора Мелітопольським партизанам вдалося трохи "підігріти" запал колаборанта Бойка. Буквально в перші години після вибуху, рашисти почали загрожувати, що не видаватимуть навіть тіла вбитих партизанів родичам. Ну, це якщо зловлять, звичайно.

До речі, за відомості, які призвели до затримання "терориста", окупанти обіцяють щедро заплатити, аж 500 тисяч рублів. Яких критеріїв "терориста" за якого рашисти заплатять півмільйона рублів, не уточнюється.

Загалом, чергова рулетка, яка не зупинить партизанський рух, але абсолютно точно, зробить життя в окупації ще більш неможливим.

Джерело

Новости Украины