Переможцями «Пари на мільйон» стали вчитель інформатики та красуня, яка «кинула собі виклик»

Переможцями "Пари на мільйон" стали вчитель інформатики та красуня, яка "кинула собі виклик"

Фото: novy.tv

Переможцями реаліті-шоу «Пара на мільйон», де хлопці та дівчата з «різних світів» намагалися побудувати кохання, стали 24-річний Денис Семенець та 30-річна Вікторія Шрамко. У фіналі проекту, який пройшов в ефірі Нового каналу 28 листопада, пара боролася за грошовий приз із Марком Куцеваловим та Анастасією Талпою.

Щоб заробити більше грошей у спільну скарбничку, а також показати, що вони справді гідні стати переможцями, пари-фіналісти пройшли три випробування: наосліп каталися на зорбах, мірялися силою та витримкою, а також змагалися у стендапі. Під час фінальної вечірки учасники влаштували жорстку «прожарку» ведучим та екс-конкурентам, після чого виявилося, що колишні учасники проекту й вирішать долю переможців на таємному голосуванні. Більшість голосів віддали Денису Семенцю та Вікторії Шрамко. Пара отримала 192,5 тисячі гривень, які планує витратити на саморозвиток.

— Участь у телепроекті – це моя мрія майже з трьох років! А тут перший досвід, перше реаліті – і одразу перемога! Фінал — момент, коли здійснилася моя велика мрія! Тепер – лише вперед! Щиро вірю, що «Пара на мільйон» – старт у моїй довгій кар’єрі шоумена, трамплін до нових висот. Сподіваюся, що скоро вестиму власні шоу, — зізнався Денис.

Марк та Анастасія також пішли з проекту не з порожніми руками. Відносини, які виникли, вони планують розвивати поза реаліті.

— Настя – найкраще, що сталося зі мною на цьому проекті. Я її не відпущу! — сказав Куцевалов у своїй фінальній промові.

Що відомо про переможців:

Денис Семенець родом із Чернігова. За фахом він учитель інформатики, англійської мови та зарубіжної літератури. Займається організацією та проведенням заходів, захоплюється комп’ютерною графікою та інтелектуальними іграми. Багаторазовий чемпіон Чернігівської ліги «Що? Де? Коли?»/

Вікторія Шрамко прийшла на проект, щоб випробувати себе та кинути собі виклик, вийти із зони комфорту та завести нові знайомства.

«Пара на мільйон» — реаліті-шоу, де самотнім хлопцям та дівчатам, які є повними протилежностями, надається можливість побудувати стосунки та заробити гроші. У першому сезоні участь у проекті брало 12 пар, а ведучими стали Леся Нікітюк та актор Improv Live Show Роман Міщеряков. Реаліті мало вийти на екрани у березні 2022 року, але через повномасштабне вторгнення РФ в Україну його прем’єра відбулася у вересні.

Переможцями "Пари на мільйон" стали вчитель інформатики та красуня, яка "кинула собі виклик"

Переможцями "Пари на мільйон" стали вчитель інформатики та красуня, яка "кинула собі виклик"

Фото: instagram.com/novy_channel

Джерело

Новости Украины