Поранений актор Стороженко вдруге стане батьком

Поранений актор Стороженко вдруге стане батьком

Фото: facebook.com/martin.fildman

Український актор Віктор Стороженко (псевдонім Мартін Філдман), який отримав поранення на фронті, вдруге стане батьком. Про те, що його дружина чекає на дитину, артист дізнався за кілька днів до початку війни. Про це він розповів в інтерв’ю «Українській правді».

За словами Стороженка, до повномасштабного вторгнення РФ він готувався до режисерського дебюту в театрі і збирався йти з акторства в IT, але натомість пішов захищати батьківщину.

— На 25 лютого у мене був запланований дебют як режисера. Мав випустити прем’єру вистави «Косметика ворога» за книгою Амелі Нотомб. Декорації шикарні були, ми все класно зробили. Історія така, що на той час я хотів йти з професії. Одразу після прем’єри мав нести документи у Fozzy Group та працювати в IT. Я непогано програмую, а там були великі гроші, шикарні умови. І ось 24 лютого я прокидаюся у себе на Нивках від вибухів, — поділився артист. — За три дні до цього ранку ми довідалися з дружиною, що вона вагітна. У нас є ще син – два роки. І ось коли мене питають, як я пішов на війну… Як? Я нікуди не пішов, я був удома. Війна сама до мене прийшла.

Актор вступив у батальйон «Свобода» як добровольець і за час війни побував у Сумському та Чернігівському напрямах, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Лисичанську, Зайцевому. 10 серпня Стороженко отримав осколкове поранення в обличчя від вибуху касетної міни.

– Мені пощастило – я був у активних навушниках, уламок потрапив у кістку під око, зробив дві дірки і вийшов…. Моє обличчя розпухло, щелепа дуже боліла, я навіть думав, що верхні зуби випадуть. Вже у Мечникова (лікарня у Дніпрі. – Ред.) поставили дренаж, коли набряк зменшився, усі склали, зашили, — додав він.

Стороженку 31 рік. Він актор Молодого театру на Подолі. Українським глядачам відомий за серіалом «Куратори».

Раніше учасник «Холостячки» Андрій Рибак одружився з дівчиною, заради якої залишив проєкт за крок до фіналу в сезоні з Ксенією Мішиною. Церемонія одруження коханих відбулася 20 серпня на даху пентхауса у Києві.

Джерело

Новости Украины