“Поставки налагоджені, а всі хлопці нагодовані”: офіцер батальйону “Свобода” Андрій Іллєнко про харчування на фронті

КИЇВ. 28 січня. УНН. Офіцер батальйону “Свобода” четвертої бригади Нацгвардії Андрій Іллєнко розповів, що критичних проблем з поставками на фронт продуктів харчування він, особисто, не помічав, а раціоном страв — задоволений, передає УНН.

Цитата

“Нас добре годують, порції нормальні, звичайно, що ніхто тут не буде вимагати якихось делікатесів. Їжа абсолютно нормальна, ніяких проблем ніколи не було. У нашому підрозділі асе добре, поставки налагоджені, а всі хлопці нагодовані”, — повідомив він.

Раніше

Полковник ЗСУ Ігор Сєрков заявив, що у разі, якби військові мали реальні проблеми з їжею на фронті, то це питання було б одразу оприлюднено самими ж солдатами.

Раніше про те, що бійці ЗСУ повністю забезпечені харчуванням належної якості заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Додамо

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що протягом 4-5 місяців запровадять систему меню у харчуванні військових.

Він зауважив, що система каталогів, запроваджена у 2016 році, дозволила зробити крок вперед від радянської системи забезпечення військових харчами, однак і створила певні лазівки, які і вишукують зловмисники. Наразі, Міноборони працює над тим, щоб ці лазівки закрити.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Украины