Працював з багатьма футбольними клубами: на фронті загинув військовий із Києва Михайло Демиденко. Фото

На фронті, виконуючи бойове завдання, загинув військовий із Києва Михайло Демиденко. У мирний час співпрацював з футбольними клубами, але на початку повномасштабного вторгнення пішов на захист України.

Про це повідомили в пресслужбі Дарницької районної державної адміністрації столиці. Вічна пам’ять і слава Герою!

«Боронячи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш Захисник, дарничанин Михайло Демиденко», — розповіли в РДА.

Герой навчався у загальноосвітній школі №266, обожнював спорт, футбол – це було його покликання. Був завжди в епіцентрі спортивних подій Дарницького району та країни загалом. Спочатку займався, а згодом працював в СК «Добро» та з багатьма футбольними клубами. Виховував молоде покоління та проводив настільні інтелектуальні ігри.

«Михайло був життєрадісним оптимістом, дійсно доброю і чуйною людиною – завжди готовим прийти на допомогу. Щирі співчуття родині, друзям, побратимам та усім, хто знав нашого Захисника», – додали в РДА.

Як повідомляв OBOZ.UA, на фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Сергій Краснопір. Життя бійця спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України обірвалось 11 березня.

Джерело

Новости Украины