Продаємо/купуємо домашніх улюбленців за допомогою сайту ryinok.com.ua

Домашні улюбленці є невід’ємною складовою життя багатьох українців. Практично в кожній другій сім’ї пересічних українців є та чи інша тварина, проте досить багато громадян перебувають в пошуках домашніх вихованців – кішок чи собак або інших тварин. Суттєвою допомогою в пошуку домашніх тварин можна скористатися на віртуальній дошці оголошень, де в режимі реального часу виставлені на продажу улюбленці мільйонів людей – різні породи кішок та собак. Породи собак містять велику кількість різновидів тварин, які відповідно до досить умовного поділу можуть бути декоративними та сторожовими, пастушими та мисливськими і т.п. Саме породи собак визначають екстер’єр тварини, її характер та розмір.

Як правильно шукати домашнього улюбленця

Знаючи породу собаки кожна людина отримає для себе відповідь на запитання, чи зможе вона з нею подружитися, чи зможе вона за нею належним чином подбати, зважаючи на габарити власного помешкання, уподобання інших членів сім’ї тощо. Оголошення собаки Київ містять детальну фотографію тваринки з зазначенням її породи і саме цей критерій є найголовнішим в процесі вибору вірного друга сім’ї, оскільки:

  • для утримання в умовах міської квартири варто зупинити свою увагу на декоративних породах собак, які будуть вірними компаньйонами. В даному випадку необхідно враховувати, що не всі декоративні породи собак уживаються з маленькими дітьми, крім того їх шерсть може викликати алергічні реакції у людей, схильних до алергії;
  • для утримання в якості охоронця прибудинкової території варто обирати породи собак, які на генетичному рівні призначені для виконання охоронних функцій;
  • для людей, що люблять прогулянки на свіжому повітрі, далекі походи по незвіданих місцях, полювання чи рибалку ідеальним супутником будуть мисливські чи пастуші породи собак, які відзначаються витривалістю, мають достатньо сил та енергії та крім того їх можна (і треба) дресирувати.

Обираючи собаку на сайті оголошень ryinok.com.ua, варто звертати увагу на детальні та якісні фотографії, що містять докладний опис тварин, вказують її вік та породу. Не слід соромитись, задаючи продавцю собаки ті чи інші уточнюючі запитання, при необхідності можна вимагати у продавця документи, що підтверджують породу собаки чи його родовід.

Інформація для тих, хто продає собак

Для того, щоб покупці максимально швидко реагували на певне оголошення, воно повинно перебувати на верхніх рядках списку за відповідною тематикою. Для пришвидшення процесу купівлі/продажу собак відповідне оголошення варто закріпити на сайті, щонайменше на 7 днів, що дозволить збільшити у 5 разів його перегляди, а власник оголошення отримає щонайменше в два рази більше відгуків потенційних покупців.

Крім того, на сайті ryinok.com.ua можна виділити зміст оголошення за допомогою жовтого фону, який сприятиме більшій яскравості та помітності оголошення серед усіх інших об’яв.

Новости Украины