Ремонти вулиць та дворів тривають у Луцьку

Хід виконання ремонтних робіт інспектували представники міської влади.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

У Луцьку ремонтують одну з найбільших прибудинкових територій міста, що об’єднує будинки вулиць Декабристів, 29, 31, Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 та проспекту Відродження, 5. Об’єкт великий, тому й потребує чималих інвестицій. З міського бюджету на капітальне оновлення двору виділили майже 5 мільйонів гривень. Підрядник працює швидко та якісно. В цьому переконалися перший заступник міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук, інспектуючи хід ремонтних робіт, які тривають в місті.

«Двір був в такому стані, що неможливо було проїхати. Після ремонту все зміниться. Його повністю викладуть тротуарною плиткою, адже в разі аварійної ситуації її можна легко вкласти на місце. Передбачено встановлення контейнерних майданчиків, розширення паркомісць, дитяче та спортивне обладнання, а також LED-освітлення», – розповів Ігор Поліщук.

Розпочали капітально ремонтували й тротуар на вулиці Глушець від зупинки ринок “Центральний” до повороту на зоопарк. Для комфорту громадян буде встановлено освітлення. Окрім того, дооблаштують додаткові паркомісця. “З сьогоднішнього вечора ми перекриваємо парковку на Театральному майдані. Тепер вона буде доступна лише навпроти Палацу культури міста. 25 паркомісць облаштують на вулиці Глушець після ремонту тротуару, а також на території колишнього ринку “Центральний”, де демонтована ліва частина”, – зазначив радник міського голови.

Тим часом на ремонт прибудинкової території на пр. Президента Грушевського, 11, 15 вже завершено. На прохання місцевих мешканців, будівельники зробити ремонт доріжки за будинком №13.

Також завершено поточні ремонти вулиць Першого Травня та Шевченка у селі Дачне. Дороги “вкрили” асфальтним покриттям.

Головна


Луцьк

Источник

Новости Украины