Роботою та можливостями доїзду до «Нового ринку» незадоволені лучани

Після відвідування «Нового ринку» під Луцьком все більше лучан розчаровані його роботою.

Про незадовільну роботу ринку на своїй сторінці у фейсбук повідомила директорка ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталія Грушка.

Новий ринок!!!Реалії сьогодення!!!Сьогодні мала можливість побувати на так званому новому ринку. Сказати, що здивував, так!!! Я, читаючи дописи в фейсбуці, бачила фоточки заповнених рядів людьми, підприємцями.Життя ринку вирує.Але ні!!!Ряди пусті, ні покупців, ні відкритих торгових точок.Якщо ж 20 відкритих торгових місць є- то максимум.В адміністрації сказали, що продуктова група зареєстровані 8 підприємців.В спілкуванні з підприємцями почула дуже дивні речі.Знаєте, дівчата розповідають, що перед переїздом сам Поліщук обіцяв їм “золоті гори”.А насправді “кинули” людей на призволяще, – повідомила активістка.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: дом и на улице

Окремо директорка ГО «Розвиток мікрорайонів міста» зауважила про можливості доїзду до ринку.

Перша цяцянка- суперовий доїзд до ринку. Вже Степанов (головний транспортник) не бере трубку. Коли ще був “говорящий”, то казав, що малий людинопотік, не можуть домовитись з перевізниками.

Друга цяцянка-зупинка на вимогу. А не буде зупинки. Нащо , нехай люди з торбами йдуть на Львівську і їдуть куди хочуть.Навіть та 12тка маршрутка, єдина, яка їздить , не зупиняється.Немає зупинки.Третя цяцянка- пішохідний перехід- такий великий машинопотік по об” їздній, що неможливо перейти дорогу.

Источник

Новости Украины