Російська армія випустила майже сотню снарядів по Херсонщині, четверо людей поранені

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон, наслідки обстрілів РФ Корабельного району міста, 10 березня 2023р. Фото: Суспільне Херсон

Російські військові 26 березня 20 разів обстріляли територію Херсонської області. З важкої артилерії та "Градів" випустили 97 снарядів.

Про це в Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За даними керівника Бериславської РВА Літвінова, російські війська протягом доби обстріляли Бериславську, Нововоронцовську, Новоолександрівську, Новорайську, Милівську та Тягинську громади Бериславського району.

Пошкоджені будинки та господарські споруди. Чотири людини поранені внаслідок підриву на мінах поблизу Іванівки, Іщенки та Костирки.

Що відомо

  • Російська армія 26 березня на Херсонському та Запорізькому напрямках обстріляла понад три десятки населених пунктів. Зокрема – села Республіканець, Одрадокам’янку, Томарине, Новосілку, Ольгівку, Садове та місто Херсон
  • Дві доби поспіль військові РФ випробовують керовані авіаційні бомби вздовж лінії зіткнення на Херсонщині. Українські захисники мають досвід збиття таких бомб, заявила в етері марафону "Єдині новини" керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.
  • Авіація Сил оборони завдала три удари по зосередженню сил та засобів армії РФ на лівому березі Дніпра Херсонщини. Ракетники та артилеристи уразили спостережний пункт російських військових та інженерну техніку.

Новости Украины