Руслан Квінта пояснив, чому Софія Ротару рідко говорить про війну в Україні

Руслан Квінта пояснив, чому Софія Ротару рідко говорить про війну в Україні

Фото: instagram.com/ruslankvinta

Композитор і продюсер Руслан Квінта припустив, чому співачка Софія Ротару майже не говорить про розв’язану Росією війну проти України. За словами музиканта, Софія Михайлівна, так само як і він, скромна людина і не женеться за піаром. 

— У неї, як і в мене, є з ким спілкуватися. Я взагалі не люблю оцього всього показушного. І до війни я жив у своєму творчому світі. Є люди, які себе розпорошують на різні піар-історії, хайп на цьому ловлять, хейтять і так далі. А я свою енергію розкидати не хочу. Софія Михайлівна дуже скромна людина, така, як і я. Вона не любить давати інтерв’ю, і я теж не люблю це робити, не любить зніматися у програмах, я теж. Ми схожі, — зазначив в інтерв’ю «КП в Україні» Руслан.

Музикант додав, що свою позицію виконавиця висловлює через музику і творчість.

— Мені не потрібно, щоб про мене всі говорили і про мене всі знали. Це не сенс мого життя. Сенс життя – це коли ти підеш з цього життя, щоб про тебе говорили тоді. Зробити щось таке, щоб люди тебе потім ще згадували і згадували. А не думати зараз: а написали десь про мене чи не написали? — уточнив він. — Софія Михайлівна така само. Її непублічність… А що вона має говорити? Вона говорить музикою і піснями, як і я.

Квінта і Ротару знайомі і дружать протягом багатьох років. Музикант написав для зірки понад 30 хітів. Серед них — «Одна калина», «Осенние часы», «Прости».

Джерело

Новости Украины