Ще одна «Мати-героїня» відзначена Президентом України: цього разу у Радивилові

За те, що народила і виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.Тепло материнського серця жителька Радивилова Лариса Олександрівна Козіцька розділила між сімома дітьми: найстаршій доньці на сьогоднішній день вже виповнилося 21, а от наймолодшому — тільки 6 років. Відповідним Указом Президента, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку,учора їй було вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня».

Материнська любов – найвищий оберіг. Завдяки материнському вихованню, у сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності. Материнська турбота і мудрість надають сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Такі шанобливі слова сьогодні адресувались радивилівчанці Ларисі Олександрівні, багатодітній матері, під час урочистого вручення їй державної нагороди в міській раді.

— Коли жінка вперше бере своє немовля на руки, це ні з чим не порівнювана життєва цінність. Саме тому Ви маєте високу заслугу як перед людьми, так і перед Богом. Народити й виховати сімох дітей це справді великий героїзм. Спасибі за Вашу щоденну материнську працю, — зазначив міський голова Микола КАРАПЕТЯН, привітавши берегиню великої родини квітами.

Заступниця голови Дубенської райдержадміністрації Ірина Кружайло, яка вручала багатодітній матері нагрудний знак та посвідчення до відзнаки, висловила побажання щасливої материнської долі, міцного здоров’я, сімейного благополуччя.

Відповідно до указу Президента України, почесне звання «Мати-героїня» цими днями отримали 16 жительок Дубенського району.

За матеріалами Радивилівської громади

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com

Дивіться нас на ютубі: https://www.youtube.com/channel/UCMcbfjjGSvhpssVwcClRmSQ

Источник

Новости Украины