Сірий, сріблястий і з пайєтками — яким має бути одяг для зустрічі 2021 року

2021 рік — це рік Білого або Металевого Бика, прихильника стабільності і домашнього затишку. Тому одяг має бути комфортним і зручним. 

Якою ж має бути кольорова гамма святкового вбрання?

 Для зустрічі Нового року слід обрати одяг із елементами сріблястого і білого кольорів. Підійдуть білий, молочний, кремовий, бежевий, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний кольори.

Крім того, можна використовувати блискітки, пайєтки, тканини з люрексом тощо. Образ в світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Як одягатися жінкам у новорічну ніч?

Найпопулярнішими тканинами для суконь шовку, шифону та мережива. 

Добираючи новорічне вбрання, не слід забувати про зручність і комфорт. Актуальними є блискучі тканини і з ефектом металік. Проте не потрібно приносити себе в жертву моді, гнатися за вишуканістю і незвичністю. Краще обрати одяг, в якому ви відчуваєте себе легко і вільно, навіть якщо він виглядає скромно.

Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік у просторому та ошатному ресторані, слід обрати вечірню сукню металевого відтінку довжиною до підлоги, яка виглядатиме витончено і чарівно. 

Як одягтися чоловіку у новорічну ніч?

Безпрограшний образ для вечірки — це смокінг. Не обов’язково обирати чорний, можна звернути увагу на сірий колір. Краватка або метелик нестандартних кольорів, наприклад, із сріблястої тканини, зроблять людину навіть у звичайній білій сорочці ошатно одягненою.

 Можна обрати піджаки з блискучої тканини, проте це ризикне одягнути не кожен чоловік. Можна звернути увагу на одяг із срібними вставками.

Читайте також: На Полтавщині поліцейські передали діткам подарунки до Дня святого Миколая

Источник

Новости Украины