Скандальне відео з ТЦК: військком вирішив піти на фронт

Скандальне відео з ТЦК: військком вирішив піти на фронт

Фото: Кадр із відео Військком, який засвітився у скандальному відео, написав рапорт про переведення до бойової частини

Після скандалу офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Військком з Рівненщини, який фігурував у скандальному відео, з власної ініціативи написав рапорт про переведення до однієї з бойових частин. Про це у понеділок, 1 квітня, повідомила пресслужба Оперативного командування Захід.

«Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків. Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці. Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що обставини встановлення записувальних пристроїв у службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів.

«Також зазначаємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження «лідерів» суспільної думки ворогів. Тому вертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел», — йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до любовного скандалу. У мережі з’явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами.

У Сухопутних силах заявили, що вже почали службову перевірку, за результатами якої нададуть належну оцінку як змісту змонтованого відео, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів.

Джерело

Новости Украины